Stål

Borgestad Industries er en ledende leverandør av ildfaste løsninger av høy kvalitet for stålindustrien, først og fremst i Skandinavia.

Konsernet har god kjennskap til de mange produksjonsmetoder som er brukt i stålindustrien med sine mange ulike behov. Noen metoder er tradisjonelle, hovedsakelig uendret i mange år, men moderne metoder har også blitt utviklet for å oppfylle nye krav. I begge tilfeller er ildfaste materialer en kritisk del av produksjonsprosessen og avgjørende for den endelige produktkvaliteten.

Basert på lang erfaring med ildfaste produkter av høy kvalitet og omfattende ekspertise, tilbyr Borgestad Industries både spesifiserte løsninger og mer standardiserte leveranser. Selskapet kan bistå med alt fra planlegging til leveranser av forbruksvarer, egen ildfast stein samt egen ildfaste masser og andre innkjøpte produkter fra strategiske samarbeidspartnere. Dette i kombinasjon med installasjonstjenester gør det mulig å levere fullstendige løsninger som sparer tid og kostnader for stålindustrien.

Les mer om Borgestad Industries tilbud til stålindustrien:

Stigestøping

Borgestad Industries har spesialisert seg på å tilpasse stigestøpsystemer for stålindustrien.