Installasjon

Borgestad Industries tilbyr ildfaste installasjonstjenster av høy kvalitet. Konsernet har erfarne prosjektledere som arbeider med nøye utvalgte team av høyt kvalifiserte og dyktige medarbeidere. Sammen gir de kundene alt fra proaktiv støtte til uavhengige vedlikehold og ferdige installasjonsprosjekter inkludert alt fra design og konstruksjon til ferdige installasjoner.

Installasjonsvirksomheten i Borgestad Industries har en sterk markedsposisjon i Norge og Sverige. Gruppen er stolt av å ha betjent kunder over hele verden i mange tiår. De fleste installasjoner er for kunder innen aluminium, sement, energi, ferrolegering, petrokjemisk, cellulose og papir, stål og avfallsforbrenning, i tillegg til prosjekter innen andre forretningsområder.

Tid er penger, spesielt innen installasjoner. Første prioritet er å leverer tjenster av høy kvalitet og minimere nedetid under installasjonen i anlegg som må være i drift. Installasjonsteamet er forberedt på å påta på seg installasjoner og reparasjonsarbeid av alle størrelser på kort varsel, alltid i tråd med hver kundes spesifikke behov og med formål å sikre ildfaste løsninger som vil vare.

Les mer om Borgestad Industries installasjonstjenester:

Styrket posisjon

I 2011 ervervet konsernet installasjonsselskapet Macon AB. Dette styrker Borgestad Industries posisjon i det ildfaste markedet i Sverige i betydelig.

Til Macon